online store icon-account icon-glass
Prøvepakke KUN 9. kr inkl. fragt

Vores mission


HVORFOR GØR VI DET
Alt for længe har vi enten skulle vælge mellem dyre priser eller dårlig kvalitet. De få mærkevarer, vi kan købe med barberblade i god kvalitet, koster en mindre formue og det forstår man jo godt, når man ser reklamerne med nogle af verdens bedste sportstjerner, for de har ikke været billige at hyre. Alternativet har været de helt billige skrabere, hvor kvaliteten på rigtig mange er så ringe, at de mere river hårene ud, end at skære dem. Desuden holder de kun meget få gange, inden det er tid til at skifte. Et andet problem vi alle kender, er også at løbe tør for skarpe barberblade, så man alt for længe nøjes med en sløv barbering, der let giver en irriteret hud og i værste fald rifter og snitsår. Uanset hvad vi har valgt, har det altid været med en utilfredsstillende fornemmelse. Og dette gjaldt både for kvinder og mænd - men ikke mere. Vi har valgt at tage kampen op og tilbyde den bedste kvalitet til de mest fair priser med den største bekvemmelighed.

HVAD TILBYDER VI
Hos GO SHAVE får du et ergonomisk designet skaft i metal i et eksklusivt look i enten Gunmetal, Golden eller Rose. Skaftet er et af de tykkeste på markedet, og har dermed også en god tyngde, så det ligger perfekt i hånden. Både for og bag på skaftet er der monteret antislip-greb i gummi, så du har en god kontrol selv i våde omgivelser. Barberbladet har 5 super skarpe skær, der er vinklet for at give ikke kun den tætteste barbering, men også den mest næn-somme. Øverst sidder en trimmer til de steder, hvor det er svært at komme til, eller til at forme en kant.

HVORDAN FOREGÅR DET
Vi tilbyder en startpakke, hvor du får et skaft efter eget valg af farve og 2 barberblade for kun 5 kr. Efterfølgende modtager du 4 barberblade efter behov med gratis levering for kun 89 kr. Vi anbefaler, at du skifter barberblade efter cirka 6-8 barberinger. Ved bestilling af startpakken opretter du dig som medlem af vores barberfamilie, og får adgang til din egen side, som du kan logge ind på øverst til højre på hjemmesiden. Her har du mulighed for at ændre intervallet for fremtidige leveringer, så det passer ind i dine barbervaner. Det er også her, du kan ændre dine oplysninger eller opsige dit medlemskab, som i øvrigt er helt uden binding.

HVAD SKAL JEG SÅ
Du skal da skynde dig at bestille startpakken og komme i gang med den lækreste barbering. Og du skal gøre det, fordi du ligesom os ønsker den bedste kvalitet til cirka halv pris af de dyre alternativer. Og ikke mindst aldrig at skulle tænke på, at løbe tør igen eller leve med sløve blade, men blot vente på den næste levering i postkassen. Så hvad venter du på...

BESTIL NU OG BLIV EN DEL AF VORES BARBERFAMILIE HOS GO SHAVE