icon-account icon-glass
SPAR PENGE PÅ DIN NÆSTE BARBERING - BESTIL I DAG

Nu er det slut med at købe de dyre barberblade i supermarkederne

SPAR PENGE ALLEREDE I DAG UDEN

AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Nyd din næste glatte barbering med gratis fragt og ingen binding - naturligvis

Godt greb om skaftet

Skaftet har et ergonomisk design i svensk stål med antislip-greb i gummi både for og bag. Skaftet er kraftigt med masser af tyngde, der ligger perfekt i hånden. Alt sammen for at give en sikker barbering, selv under våde forhold. Udseendet er luksuriøst, og pynter på ethvert badeværelse, så man kan sagtens lade barberskraberen ligge fremme.

OBS skaftet passer kun til vores egne barberblade!

Kvalitet der holder længe

Barberbladet har et åbent design for nem og hurtig rengøring, da det kan skylles fra begge sider. Helt rene skær giver en tættere barbering uden irritation. Det skarpe svenske stål er en garanti for mange tætte barberinger – bare billigere. Og da barberskraberen er for både kvinder og mænd, findes den i enten Gunmetal, Golden eller Rose - eksklusive looks fordi ingen er ens.

Glat som aldrig før

Barberbladet har 5 skær med perfekt vinkel og afstand til hvert skær, der sikrer en tæt barbering. I toppen bagpå sidder der 1 ekstra skær for trimning med præcision. Lige efter skærene smøres huden med Aloe Vera og Vitamin E for en nænsom barbering. Børsten nederst løfter hårene, så de skæres tættere på huden og efterlader den silkeblød. Barberbladet er bevægeligt og sørger for, at det hele tiden har maksimal kontakt til huden.

Få mere livskvalitet i din hverdag med råd til meget mere selvforkælelse

HVIL I DIG SELV MED TANKEN OM

AT DU ER GLATTERE END NOGENSINDE

Med levering direkte i postkassen er der tid til mange flere varme bade

PRØV EN STARTPAKKE

Indeholder 1 metalskaft og 2 barberblade

SKAFTER I 3 FARVER

Helt uden binding og leveret fragtfrit

SE HVORFOR DU SKAL PRØVE GOSHAVE

HVORFOR GO SHAVE?

HØJ KVALITET

Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre den absolut bedste barbering. Alle produkter er grundigt testet og vi garanterer resultater, der fuldt ud matcher de kendte (og dyre) mærkevarer

FLEKSIBELT

Ingen barberer sig ens, og heller ikke med samme hyppighed. Derfor giver vi dig mulighed for selv at vælge, hvor tit du ønsker nye barberblade tilsendt. Med dit eget login har du fuld kontrol over dine leveringer

BILLIGT

Vi syntes, at det er helt urimeligt at barberblade i butikkerne koster en mindre formue - derfor har vi skåret alle mellemled fra, og giver dig topkvalitet til absolut lavpris og med gratis fragt

Ofte spurgte spørgsmål

Hvor ofte skal jeg skifte barberblade?

For at opnå den tætteste og mest nænsomme barbering, anbefaler vi at skifte barberblade efter 12-15 barberinger.

Kan jeg selv ændre leveringsdatoen?

Ved at logge in på ”Min side”, har du mulighed for at flytte leveringsdatoen, springe en levering over og ændre interval for leveringer, så de passer til dine barbervaner.

Er barberbladet nemt at rengøre?

Det er utrolig nemt at rengøre. Da selve barberbladet er åbent både forfra og bagfra, er det muligt at skylle igennem fra begge sider.

Hvor længe går der, før jeg modtager startpakken og medlemspakken?

Fra din bestilling af startpakken går der kun få dage, til du modtager den. De efterfølgende medlemspakker tager cirka 4-6 dage, før de lander i din postkasse. Den første medlemspakke bliver derfor sendt efter 14 dage fra afsendelsen af startpakken, så du ikke løber tør.

Er det kun til mænd?

Du kan som kvinde med stor fordel bruge vores produkter. Vi har udvalgt et skaft i en gylden farve, der tiltaler kvinder, og da barberbladene er unisex, passer de perfekt til både kvinder og mænd.

Hvor lang er bindingsperioden?

Vi vil selvfølgelig være kede af, at miste dig som kunde, men der er ingen bindingsperiode, og medlemskabet kan opsiges fra dag til dag.