online store icon-account icon-glass
Prøvepakke KUN 9. kr inkl. fragt

Nu er det slut med at købe de dyre barberblade i supermarkederne

SPAR PENGE ALLEREDE I DAG UDEN

AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

Nyd din næste glatte barbering med gratis fragt og ingen binding - naturligvis

Godt greb om skaftet

Barberskaftet er fremstillet af svensk stål og er ergonomisk designet for optimal komfort og kontrol. Med antislip-greb i gummi både foran og bagpå sikrer det et sikkert greb, selv når det er vådt. Skaftet er kraftigt og velafbalanceret, hvilket giver en behagelig og sikker barbering. Den luksuriøse æstetik gør det til en elegant tilføjelse til ethvert badeværelse, så du med lethed kan lade denne barberskraber stå fremme.

OBS: Skaftet passer kun til vores egne barberblade!

Kvalitet der holder længe

Barberbladets åbne design muliggør en bekvem og hurtig rengøring ved blot at skylle det fra begge sider. Denne omhyggelige rengøringsproces sikrer helt rene skær, hvilket resulterer i en tæt barbering uden irritation. Vores præcisionsslebne svenske stål er en garanti for gentagne tætte barberinger, hvilket sparer dig penge i længden. Desuden er vores barberskraber designet til både kvinder og mænd, og vi tilbyder den i eksklusive udgaver som Gunmetal, Golden eller Rose, der fremhæver unikhed, da vi værdsætter individualitet.

Glat som aldrig før

Barberbladet er udstyret med fem skær, der er præcist vinklet og positioneret for at sikre en tæt og komfortabel barbering. Derudover er der placeret et ekstra skær på bagsiden for præcisions-trimning. Umiddelbart efter barberingen forkæles huden med en beroligende blanding af Aloe Vera og Vitamin E, der sikrer en skånsom og behagelig barberingsoplevelse. Den nederste børste er udformet til at løfte hårene og skære dem tættere på huden, hvilket efterlader huden silkeblød. Med barberbladets bevægelige design opretholdes maksimal kontakt med huden under hele barberingsprocessen.

Få mere livskvalitet i din hverdag med råd til meget mere selvforkælelse

HVIL I DIG SELV MED TANKEN OM

AT DU ER GLATTERE END NOGENSINDE

Med levering direkte i postkassen er der tid til mange flere varme bade

PRØV EN STARTPAKKE

Indeholder 1 metalskaft og 2 barberblade

SKAFTER I 3 FARVER

Helt uden binding og leveret fragtfrit

HVORFOR GO SHAVE?

HØJ KVALITET

Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre den absolut bedste barbering. Alle produkter er grundigt testet og vi garanterer resultater, der fuldt ud matcher de kendte (og dyre) mærkevarer

FLEKSIBELT

Ingen barberer sig ens, og heller ikke med samme hyppighed. Derfor giver vi dig mulighed for selv at vælge, hvor tit du ønsker nye barberblade tilsendt. Med dit eget login har du fuld kontrol over dine leveringer

BILLIGT

Vi syntes, at det er helt urimeligt at barberblade i butikkerne koster en mindre formue - derfor har vi skåret alle mellemled fra, og giver dig topkvalitet til absolut lavpris og med gratis fragt

Ofte spurgte spørgsmål

Hvor ofte skal jeg skifte barberblade?

For at opnå den tætteste og mest nænsomme barbering, anbefaler vi at skifte barberblade efter 12-15 barberinger.

Kan jeg selv ændre leveringsdatoen?

Ved at logge in på ”Min side”, har du mulighed for at flytte leveringsdatoen, springe en levering over og ændre interval for leveringer, så de passer til dine barbervaner.

Er barberbladet nemt at rengøre?

Det er utrolig nemt at rengøre. Da selve barberbladet er åbent både forfra og bagfra, er det muligt at skylle igennem fra begge sider.

Hvor længe går der, før jeg modtager startpakken og medlemspakken?

Fra din bestilling af startpakken går der kun få dage, til du modtager den. De efterfølgende medlemspakker tager cirka 4-6 dage, før de lander i din postkasse. Den første medlemspakke bliver derfor sendt efter 14 dage fra afsendelsen af startpakken, så du ikke løber tør.

Er det kun til mænd?

Du kan som kvinde med stor fordel bruge vores produkter. Vi har udvalgt et skaft i en gylden farve, der tiltaler kvinder, og da barberbladene er unisex, passer de perfekt til både kvinder og mænd.

Hvor lang er bindingsperioden?

Vi vil selvfølgelig være kede af, at miste dig som kunde, men der er ingen bindingsperiode, og medlemskabet kan opsiges fra dag til dag.